Hozzávalók
- 4 banán + 1 banán díszítésnek
- 3 db tojás
- 210g tk. liszt
- 90g darált dió
- 100g étcsoki (minél magasabb kakaó tartalmú legyen)
- 100 ml olaj
- 1 kk sütőpor
- 1 kk szódabikarbóna
- 1 kk fahéj + egy kevés vanília
- 1 csipet só
Elkészítés
A banánt összenyomkodjuk és elkeverjük az olajjal és a tojással.
Hozzáadjuk a száraz hozzávalókat, végül az apró darabokra vágott étcsokit.
A masszát csomómentesre keverjük, majd sütőpapírral bélelt kenyérsütő formába öntjük.
A tetejét elegyengetjük és egy hosszában félbevágott banánt a tetejére helyezünk.
175fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.